mi-curriculum-vitae.com CV online de Juan Manuel Ojeda Solé   Recomendar

Curriculum de Juan Manuel Ojeda Solé

Juan Manuel Ojeda Solé

 Barcelona (España)

Objetivos

En este momento me encuentro en búsqueda activa de empleo. Busco trabajo de Quiromasajista y rehabilitación. Estoy buscando trabajo cerca de mi lugar de residencia: Barcelona (España). Puedo adaptarme a cualquier horario dentro de los días laborables. Incorporación inmediata. Aceptaría cualquier tipo de contrato excepto como autónomo.

Estudios

01/2013Auxiliar de enfermeria380 horas

Experiencia

06/1999 - ActualidadQuiromasajista
cuenta propia

Otros datos

Puedo aportar referencias de anteriores trabajos. Dispongo de carnet de conducir b-d. Em dirigeixo en aquesta ocasió, per oferir-li la meva col•laboració com a terapeuta Quiromassatgista especialitzat en:

-Massatge descontracturant com a tècnica pròpia per a contractures severes. Massatge esportiu, Relaxació muscular, Contractures Musculars generals, Massatge relaxació,
Massatge drenatge.Digitopressió.
-Auriculoteràpia per estats varis emocionals i físics.
-Ultrasons per a docències i malestars crònics.
-Servei a persones de la tercera edat amb rehabilitació: massatge, drenatge, segons necessitat.

.Auxiliar d’infermeria.
-Conductor de ambulàncies btp.
Puc realitzar aquestes pràctiques per a tot l’equip o persones que ho requereixin en la seva empresa, atenent que la salut física i mental poden afectar negativament al conjunt, i en conseqüència, a l’estabilitat empresarial.
El malestar físic a causa de contractures posicionals, i la tensió muscular acumulada disminueixen el rendiment...
Tanmateix, els nervis, l’estrès, la falta de motivació, les pèrdues d’il•lusió i els objectius... poden ocasionar absentismes, apatia i baixada de qualitat en la producció, servei, organització ...

Des de la serietat professional que em caracteritza i la meva experiència aporto en les meves sessions una gran millora que donarà com a resultat una disminució d’absentisme laboral i baixes per malalties, garantint progressivament una qualitat en la salut i el benestar en general, que afectaran positivament als membres del seu equip.