Encaraque en aquest moment estigui treballant, crec que les meves aptituds y qualificacions  professionals hem permetrien aspirar a unlloc de treball de major responsabilitat que el que tinc actualment, com es elde la plaça que surt a concurs de Coordinador/a Assistencial per al CentreSociosanitari El Cedre. Estic disposada a treballar en qualsevol lloc d’ANDORRA.Puc adaptar me a qualsevol horari dins dels dies laborables. Incorporació immediata.Objetivos

08/1984 - ActualidadInfermera de BQ i Referent
SAAS

Experiencia

05/2001Formació de Coordinadors de Serveis24 hores. Del 2 al 4 de M
TEA CEGOS
05/2000Provas a plaça de Coordinació de Infermeriamati al Departament de Re
Hospital Ntra Sra De Meritxell
06/1984Diplomat Universitari d'InfermeriaTres anys
Universitat Autonoma Barcelona

Estudios

Dispongo de carnet de conducir A1 B1 Andorra. 1- Idiomes :Català Natiu llegit i escrit, Español natiu llegit i escrit, Francès parlat llegit i escrit, Anglès comprensió bàsica escrita, i molt bàsica en expressió oral.
2- Ofimàtica:
• Habilitats demostrables en programes de Word, Excel, Power Point, Adobe Photoshop, Calender i d\\\'altres de menor significació.
• Sistemes Operatius: MAC i PC.
3- Activitats Socials i de Treball en equip:
• Secretària General de Rugbi Andorra. (Engloba tasques de coordinació de Club i Federació).
• Portaveu de Rugbi Andorra : Tasques de Coordinació amb tos els Mas Media del Principat d\\\'Andorra.
• Cap de la Comissió Social de Rugbi Andorra.
• Secretària General del VPC Rugby Andorra XV. (Club).
4- Aficions: La Fotografia. :
• He publicat en diverses ocasions a Diari D\\\'Andorra, al Periòdic d\\\'Andorra, Diari Més i Diari Bon Dia. ( En el Diari d\\\'Andorra he fet dos Portades de Diumenge.
• F C Barcelona Rugbi administren les meves fotos per fer els cartells, pàgina Web Facebook i Twiter( temporada passada i actual). Publicació en la revista Esport, pàgina dedicada al Rugbi, per a promoció dels infants i joves.
• Així com subministrar les fotos que publiquen alguns dels nostres patrocinadors com Hiper Pas i Centre Quiropràctic en diverses pàgines de la seva promoció.
5- M\\\'agrada llegir, anar a buscar bolets, bussejar pulmó lliure, viatjar i comparteixo el meu temps lliure en activitats esportives (Com a mànager general per la F.A.R. en alguns partits internacionals (Primera dona Manager General d’Andorra en partit Internacional Andorra Dinamarca de la història del Rugbi andorrà( 50 anys)) (I en partits Europeus Sènior Femení), reconeguda per la IRB i com a Dirigent en els de França casi tots els caps de setmana de la temporada en diverses categories(sèniors, cadets – juniors i fèmines).) Aquest tipus de feina requereix de molta capacitat en tasques organitzatives tan de materials esportius, com menjar, farmaciola, redacció de les Actes dels partits, coordinació de l\\\'equip i els diferents temps del viatge (jugadors, autobús/ avió( partits internacionals) ,entrenadors i altres com poden esser premsa i RTVA desplaçats amb nosaltres en partits a França); també les d\\\'organització de tercer temps quan el partit es nostre pro estem en semifinals i finals i juguem en camp neutral). Bàsicament tasques organitzatives de coordinació i gestió abans de viatge, durant el viatge i de informes post viatge.
6- Disseny gràfic: Actualment son moltes les publicacions que faig amb cartells i la seva difusió d’activitats tan de Club com de Federació. Els darrers cartells que he dissenyat son: Gala Benèfica de Rugbi Andorra (Maig 2014), Diada Rugbi Andorra (Setembre 2014 amb motiu de la Inauguració no oficial del Nou Estadi Nacional), Andorra vs Catalunya ( Setembre 2014.) També els cartells de Felicitació de Nadal, Dia de Meritxell i la Constitució d\\\'ambdues entitats.
7- Coordinació d\\\'activitats lúdic esportives de Federació i Club per correspondre als nostres patrocinadors.
• Creació d\\\'un calendari femení de Rugbi Andorra any 2011.
• actualment estic en fase de publicació del calendari Sènior masculí temporada 2014 que serà presentat en la Diada de Patrocini Rugbi Andorra el 25 d’Octubre 2014 (Ja en fase d\\\'Impremta). (Aquestes activitats son complementaries amb els patrocinadors principals i es re programen en funció de patrocini puntual per cada activitat, vol dir que hi ha una ingent tasca de gestió administrativa i de coordinació amb els patrocinadors puntuals i el Medis d’Informació del país.
8- Col·laboració amb Govern d’Andorra, per patrocini de l’Esport ( Nit de l’Esport) Totes les fotos de l’any passat son meves i possiblement les d’aquest any.

9- Tràmits amb Govern d’Andorra . Tots els que per secretariat hem pertoquen (Actes, Demandes de subvencions, Invitacions a partits, Homenatges, Gales etc..)més els específics de Col·laboració amb la Secretaria d’Estat d’Esports per a tot el tema de premisses i necessitats FIRA IRB del Nou Estadi. (Tot l’any passat i segueixo.).

Otros datos


Crea tu CV online ¡Es gratis! Hacer currículum vitae