En este momento me encuentro en búsqueda activa de empleo. recepcionista //ajud administrativa,. Estoy buscando trabajo cerca de mi lugar de residencia: Barcelona (España). Puedo adaptarme a cualquier horario dentro de los días laborables. Incorporación inmediata. Aceptaría cualquier tipo de contrato excepto como autónomo.

Objetivos

05/2012 - 06/2015 directora adjunta//jefe recepción
Menta Hotels SL
03/2007 - 05/2012 jefe recepción
Menta Hotels SL
04/2004 - 03/2007recepcionista
Hotel Ciutat Igualada

Experiencia

09/2015ADMINISTRACIÓN DE EMPRESA
09/1994BACHILERATO

Estudios

Puedo aportar referencias de anteriores trabajos. Dispongo de carnet de conducir B. A l’atenció del responsable de RRHH:

Benvolgut Sr/a

Em poso amb contacte amb vostès per fer arribar el meu currículum a la seva impresa i desitjaria que tinguin en compte la meva candidatura per futurs processos de selecció .
Com podran comprovar , tinc molts anys d’experiència en atenció al públic ,suport al departament administratiu ,captació de clients ,etc.
Soc una persona molt activa ,responsable ,amb do de gents ,molta capacitat de treball en equip i a càrrec de persones ,afable en l’atenció de clients .
És per aquest motiu que els hi faig arribar el meu currículum i resto a l’espera de poder realitzar una entrevista amb vostès per ampliar les dades que creguin necessàries.
Atentament .
Joana Ciobanu Pop  

Otros datos


Crea tu CV online ¡Es gratis! Hacer currículum vitae