En este momento me encuentro en búsqueda activa de empleo. Busco trabajo de camarera, ayudante de camarera, camarera para extras/refuerzos, atención al cliente, auxiliar de servicios, monitora de tiempo libre, monitora de escalada, técnica de escalada, equipadora de escalada, dependienta, dependienta retail, promotora, redactora freelance, ilustradora freelance, . Estoy buscando trabajo cerca de mi lugar de residencia: Barcelona (España). Estoy disponible para trabajar en cualquier horario, incluido fines de semana, jornada intensiva, por turnos, y preferiblemente horario tarde/noche y nocturno, etc. Incorporación inmediata. Aceptaría cualquier tipo de contrato excepto como autónomo.Preferiría un trabajo en horario nocturno, o bien a jornada parcial, intensiva mañana/tarde/noche. Jornada completa solo posibilidad en turno de noche.

Objetivos

10/2016 - 10/2016Auxiliar de servicios
Grup Barna Porters
06/2016 - 06/2016 Técnica de escalada y guía acompañante
FEEC Y ECAM
05/2016 - 05/2016Equipadora de la Segona Proba de Copa Catalana
FEEC
10/2015 - 10/2015 Equipadora de la tercera prueba de Copa Catalana
FEEC
07/2015 - 08/2015Ay. camarera y ay. de cocina
La Chabola
04/2015 - 06/2015Monitora de Tiempo Libre
Temps de lleure
05/2015 - 05/2015 Equipadora de la Primera Proba de Copa Catalana
FEEC
03/2015 - 03/2015Equipadora delegada
FEDME

Experiencia

06/2010Licenciatura en Comunicación y audiovisules5 años
Universidad Pompeu Fabra

Estudios

Puedo aportar referencias de anteriores trabajos. Dispongo de carnet de conducir B. FORMACIÓ

Àmbit audiovisual
• 2011. Màster en direcció artística cinematogràfica (500 h, amb pràctiques). ESCAC.
• 2010. Llicenciatura en Comunicació Audiovisuals. Universitat Pompeu Fabra. De novembre de 2009 al març de 2010, becària a la p roductora Zip Films al departament de desenvolupament de projectes de guió. Funcions: anàlisi de guions cinematogràfics, de doc umental, de series de televisió, etc.

Àmbit esportiu
• 2016. Segon Nivell d’Escalada- Títol de Tècnic d’Esport en Escalada (630 h, amb pràctiques). Centre Escoles Pia Sarrià-Barcelona .
• 2016. Curso de Equipamiento de Bloques de Competición amb Tonde Katiyo (24 h, amb pràctiques). The Climb, Madrid.
• 2016. Taller de Coaching: Análisis del Rendimiento en Bloque de Competición (5 h, amb pràctiques). The Climb, Madrid.
• 2016. Training Camp para Competidores de Bloque amb Tonde Katiyo i Eva López (16h, amb pràctiques). The Climb, Madrid.
• 2015. Taller de Entrenamiento escaladoras. Características y métodos (8h, amb pràctiques). Rocòdrom La Reunió a Pallejà.
• 2014. Curso FEDME para equipadores de paraescalada (12h, amb pràctiques). EEAM.
• 2011. Curs de Metodologia i planificació de la força i la resistència en l’escalada esportiva (12 h, amb pràctiques). Centro de Formación y Entrenamiento Espacio y Acción a Madrid.
• 2008. Títol d’equipadora superior d’escalada esportiva de competició (32 h, amb pràctiques). Centro Especializado de Tecnificación Deportiva en Alta Montaña (EEAM) a Benasque.

Altres
• 2016. Certificat del Curs de Primers Auxilis Psicològics (PAP) online sense crèdits universitaris, autoritzat per la Universitat Autònoma de Barcelona a través de la plataforma Coursera. Verificar en coursera.org/verify/PB2N8S3W8MYQ
• 2012. Títol i Carnet de Manipulació d’aliments en restauració col·lectiva. (4 h). Oficina Jove de la Noguera en col·laboració amb Associats Teixidó a Balaguer.

IDIOMES Català i castellà parlats i escrits correctament. Anglès nivell mitjà.

INFORMÀTICA
Microsoft Word. Coneixements avançats.
Adobe Photoshop. Coneixements mitjans. Curs d’ Adobe Photoshop (30 h) a l’Escola Espai Virreina, Barcelona, 2005.
Adobe Premiere. Coneixements mitjans. Curs d’Adobe Premiere (24 h) a l’Escola Espai Virreina, Barcelona, 2005.
Paint Tools. Coneixements avançats.
Microsoft Power Point. Coneixements mitjans.
Facturaplus. Coneixements bàsics.
Altres: domini d’Internet i de la maquinària PC i MAC.


EXPERIÈNCIA LABORAL I NO PROFESSIONAL

Hostaleria i atenció al públic

- Auxiliar de serveis en la Fira Vm World 2016 en Grup Barna Porters, durant la setmana del 17 al 20 d’octubre de 2016. Fira Gran Via, Barcelona.
Funcions: atenció al client i identificació dels clients registrats per participar en els esdeveniments de la Fira.
- Cambrera i Ajudant de cuina en el Restaurant La Chabola de Sant Martín de Teverga –Astúries, durant el mes de juliol i agost de 2015.
Funcions: comanda i servei de taules, fregaplats, preparació de postres, neteja de cuina, neteja de menjadors, muntatge de taules.
- Guarda del Refugi Can Severet a Margalef, juliol de 2009. Tarragona.
Funcions: preparació d’entrepans i plats combinats; endreça i neteja d’habitacions i neteja general dels espais comuns.
- Cambrera al restaurant i cafeteria Bo Pan, des del 23 d’abril de 2005 al 15 de juliol de 2005. Barcelona.
Funcions: caixera i servei de taules.
- Cambrera de Pisos a l’Alberg Pirinenc d’Esterri d’Àneu, juliol i agost de 2003. Pallars Sobirà.
Funcions: endreça i neteja d’habitacions i neteja general dels espais comuns.

Esport i Lleure

- Tècnica d’escalada i guia acompanyant de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) en les Estades d’escalada per a joves de la FEEC a Itàlia -“Rock climbing camp”- organitzades per la Comissió de Joventut de la Unió Internacional d’Associacions d’Alpinisme (UIAA) i el Club Alpí Italià (CAI) del 25 al 30 de juny a la zona d’Arco, a la regió de Trento. Itàlia.
Funcions: acompanyar al grup de joves en el viatge i les diferents activitats, i aconsellar a nivell tècnic durant les estades.
- Equipadora de la segona Prova d’escalada de dificultat de la Copa Catalana en el rocòdrom de Tortosa, 20-21 de maig de 2016. Tortosa.
Funcions: disseny i muntatge de les vies per les diferents categories de la competició.
- Equipadora de la tercera Prova d’escalada de dificultat de la Copa Catalana al rocòdrom Sala Golem, 29-30-31 d’octubre de 2015. Arenys de Mar.
Funcions: disseny i muntatge de les vies per les diferents categories de la competició.
- Monitora de lleure de colònies escolars per Temps de Lleure durant els mesos de maig i juny de 2015. Coma-Ruga.
Funcions:monitora d’activitats de temps lliure diürnes i nocturnes dels grups escolars en jornades de colònies de dos i tres dies.
- Equipadora de la segona Prova d’escalada de dificultat de la Copa Catalana al rocòdrom La Bauma, 15 i 16 de maig de 2015. Vilafranca del Penedès.
Funcions: disseny i muntatge de les vies per les diferents categories de la competició.
- Equipadora delegada de FEDME a la Segona proba de Copa Espanya de bloc i Primera proba de Copa Catalana de bloc a Tortosa, 12, 13 i 14 de març de 2015. Tortosa.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Tècnica d’escalada i col•laboradora de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) durant les Estades d’escalada d’activitat competitiva per a joves de la FEEC, 6-7 i 8 de desembre de 2014. Vilanova i la Geltrú.
Funcions: conduir un grup de nens esportistes de 10 a 12 anys que s’inicien en l’escalada esportiva. Ensenyar i guiar el seu aprenentatge de la Técnica de moviment de l’escalada. Introducció al material, a les maniobres i tècniques bàsiques de progressió i seguretat de l’escalada indoor.
- Tècnica d’escalada i monitora de les activitats extraescolars d’escalada i del casal d’estiu 2014 en el Rocòdrom de La Reunió de Pallejà, mesos de maig, juny i juliol de 2014. Barcelona.
Funcions: conduir grups de nens de 8 a 12 anys en un circuït d’activitats lúdiques i esportives d’escalada:introducció a l’escalada en búlder i de dificultat, taller de caigudes, control de la por, d’assegurar en tope-rope, etc.
- Equipadora delegada de FEDME a la Primera proba de Copa Espanya de bloc i Segona proba de copa catalana de bloc a Reus, 30 i 31 de maig de 2014. Reus.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Equipadora de la segona Prova d’escalada de dificultat de la Copa Catalana al rocòdrom de La Reunió, 11 i 12 d’abril de 2014. Pallejà - Barcelona.
Funcions: disseny i muntatge de les vies per les diferents categories de la competició.
- Tècnica d’escalada en el Curs d’iniciació d’escalada esportiva promogut pel CECB (Centre Excursionista de Catalunya del Bagues), 29 i 30 de març de 2014. Sant Joan de Vilatorrada.
Funcions: conduir un grup d’esportistes que s’inicien en l’escalada esportiva. Ensenyar i guiar el seu aprenentatge de la Técnica de moviment de l’escalada. Introducció al material, a les maniobres i tècniques bàsiques de progressió i seguretat de l’escalada indoor.
- Tècnica d’escalada i col•laboradora de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) durant La Festa dels súpers 2013, 19 i 20 d’octubre de 2013. Barcelona.
Funcions: conduir grups de nens en el mur d’escalada de la FEEC, tot realitzant activitats lúdiques relacionades amb l’escalada.
- Equipadora delegada de FEDME a la Tercera proba de Copa Catalana de bloc i primera proba de Copa d’Espanya de bloc al Pavelló olímpic municipal de Reus, setembre de 2013. Tarragona.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Tècnica d’escalada i monitora de les activitats d’escalada del casal d’estiu 2013 per l’assoc. D’ent. G.C.E. Can Caralleu, juliol de 2013. Barcelona.
Funcions: conduir grups de nens de 8 a 10 anys en un circuït d’activitats lúdiques i esportives d’escalada:introducció a l’escalada en búlder i de dificultat, taller de caigudes, d’assegurar en tope-rope, etc.
- Equipadora del Campionat de Catalunya de Bloc a Ingravita, maig de 2013. Igualada -Barcelona.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Equipadora del Campionat d’Euskadi d’escalada de dificultat al poliesportiu Pio Baroja, octubre 2012. San Sebastián.
Funcions: disseny i muntatge de les vies per les diferents categories de la competició.
- Equipadora del Campionat de Bloc de Catalunya a la Salle, abril de 2012. Barcelona.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Equipadora de la primera Prova d’escalada de dificultat de la Copa Catalana a la Sala GOLEM, 2 i 3 de març de 2012. Arenys de Munt.
Funcions: disseny i muntatge de les vies per les diferents categories de la competició.
- Tècnica d’escalada i col•laboradora de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) durant la campanya prova-ho d’esports minoritaris promocionat per l’IBE (Institut de Barcelona d’Esports), des del 16 de gener de 2012 al 10 de febrer de 2012. Sala Climbat La Foixarda, Barcelona.
Funcions: conduir grups de nens de 8 a 10 anys en un circuït d’activitats lúdiques i esportives d’escalada:introducció a l’escalada en búlder i de dificultat, taller de nusos, circuït d’aventura, slack-line, etc.
- Equipadora de la tercera Prova d’escalada en Bloc de la Copa Catalana, octubre de 2011. Reus.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Entrenadora de nens al Gimnàs d’escalada Freebloc, des de març de 2011 a juny de 2011. Barcelona.
Funcions: supervisar l’entrenament dels nens, disseny de jocs, de blocs i de travessies durant les sessions.
- Ajudant de Monitora de casal d’estiu al Col•legi Llor, juliol de 2002. Sant Boi de Llobregat.
Funcions: conduir grups de nens de 4 a 5 anys en activitats lúdico-educatives i esportives: tallers, jocs, excursions, etc.

Audiovisual

- Actriu principal al Documental Encordades de Gerard Montero produït per Alkimia Producctions en col•laboració amb TV3, des del 5 de setembre de 2010 al 5 d’octubre de 2011. Barcelona.
Funcions: protagonista juntament amb Carme Romeu, Elisabeth Vergés, Mònica Vergé i Ester Sabadell.
Premis: Millor Documental de Muntanya al Kendal Mountain Festival 2011; Millor Documental Nacional de Muntanya 2011 de FEDME al Festival Unnim de Cinema de Muntanya de Torelló; menció especial del jurat al MENDI Film Festival de Vitòria 2011.
Tràiler: http://vimeo.com/23845154 Making off: http://vimeo.com/33101656
- Extra a Diagonal televisión, S.A, d’abril de 2004 al maig de 2004. Barcelona.
Funcions: figurant d’espots publicitaris i en la sèrie de televisió Dones.

Otros datos


Crea tu CV online ¡Es gratis! Hacer currículum vitae