En este momento me encuentro en búsqueda activa de empleo. Administrativa polivalente. Estoy buscando trabajo cerca de mi lugar de residencia: Barcelona (España). Estoy buscando un empleo de media jornada. Incorporación inmediata. Aceptaría cualquier tipo de contrato excepto como autónomo.

Objetivos


Experiencia

Dispongo de carnet de conducir Coche. A/A del Departament de RRHH

Bigues i Riells, a 04 de maig de 2016

Bon dia,

El meu nom és Encarna Sanjuan Garcia i em presento com candidat al procés de selecció d'administratiu.

Com podran observar al CV adjunt, he treballat durant mes de 20 anys de Professió com administrativa polivalent, utilitzant tota mena de programes informatics, gran experiençíaen logistica, facturació, comptabilitat etc. A més, disposo del carnet de conduir B per desplaçar-me ràpidament fins a l’empresa o si tinc que desplaçar-me a qualsevol altre client.

D’altra banda, em considero una persona organitzada, metòdica, preocupada per la qualitat de la feina, habituada a treballar en equip. En aquests moments tinc disponibilitat d’incorporació immediata.

És per tot això que m’agradaria de formar part del procés de selecció que estan duent a terme. En cas que vulguin ampliar la informació sobre el meu perfil professional, estaria encantat de realitzar una entrevista laboral a les seves oficines. Fins a aquest moment, rebin una cordial salutació.

Atentament

Encarna Sanjuan Garcia
Tel. 630869345

Otros datos


Crea tu CV online ¡Es gratis! Hacer currículum vitae