Curriculum de Carles Tuduri
Carles Tuduri
  Espanya

Objetivos

En este momento me encuentro en búsqueda activa de empleo. Visual merchandiser,escaparatista,formador en sector comercio,manager,G.P.V.,rotulador,montador,carpintero,dependiente,encargado de tienda,camarero,encargado de restaurante,socorrista,coordinador de socorristas. Estoy buscando trabajo cerca de mi lugar de residencia. Incorporación inmediata. Aceptaría cualquier tipo de contrato incluyendo la posibilidad de trabajar como autónomo.

Estudios

06/2015Técnico Superior en Márqueting y gestión comercial.9 meses.
Institut de Premià de Mar.

Experiencia

01/2011 - 12/2014FORMADOR EN SECTOR COMERCIO
PROJECTES BISSUALS

Otros datos

Por pertenecer a Mayor de 45 años., la empresa podría beneficiarse de una bonificación por mi contratación. Puedo aportar referencias de anteriores trabajos. Dispongo de carnet de conducir A,B,BTP.. Coneixements tècnics en aplicació d'indicadors de resultats (KPIs) Capacitat per al desenvolupament de les vendes i increment de la rendibilitat.
Direcció i coordinació de l'activitat d'un conjunt de botigues, integrades o franquiciades, amb la finalitat de projectar accions de màrqueting seguint la política comercial i els preceptes corporatius de la signatura.
Assistència i assessorament als responsables en la gestió i organització de botiga (en qüestió d'estocs, compres, comptabilitat, etc.) i els seus equips (selecció, formació, management, etc.). Implantar l'estratègia desenvolupada en la col·locació / disposició del producte en botiga.
Disseny i muntatge dels aparadors i de la disposició del producte al punt de venda.
Coneixement i habilitats manuals per a la supervisió i realització de tot tipus d'instal·lacions comercials, artístiques, així com treballs de bricolatge, i per projectar i realitzar treballs gràfics amb rètols i manipulació dels mateixos des del seu disseny, muntatge i instal·lació.

2011.Curs de Tècniques en Aparadorisme Comercial per a PIMES.
2011.Formació en Visual Merchandising i Trade Màrqueting en sector distribució. Tots dos organitzats per IDFO, i de 150hrs de durada.
2011.Formació en Coaching personal i empresarial.
2004.Curs de Formació per al desenvolupament de tècniques de dinamització al sector Retail, realitzat a la Centre de Formació de Premià Inn, 150hrs de durada.
1997.Implantació de producte i Visual Merchandising al P.L.V.De 100hrs, de durada.Asociación de Aparadoristes de Catalunya, per part de professorat d´ E.S.A.D.E .
1994.Técnic Superior en Aparadorisme i Visual Merchandising.750 hrs. en clases teorico-pràctiques, a l'escola Catalunya Formació.
1990-93.Cursos de diferents disciplines relacionades amb les arts com ara: dibuix,pintura i modelatge, a l'escola DA VINCI, de Barcelona.

2014.Curso: Community Manager y e-commerce. Aplicaciones del márqueting
Centro: Mataró Inn.
Duración: 150 horas.
2004 y 2011.Curso: Delineante 2D y 3D en proyectos de obra (AUTOCAD).
Centro: KAROAN y Mataró Inn.
Duración: 220 horas.
A nivel avanzado utilizo varias aplicaciones del paquete OFFICCE, dominio del uso de redes
sociales, asi como Photshop C5.

Catalán y Español, como lengua materna.
Inglés, como lengua extranjera. Escrito, leído y hablado (conversación) a nivel
avanzado.
2013.Curso: Inglés comercial y atención telefónica.
Centro: IDFO.
Duración: 80 horas.
2011.Curso: Atención al cliente en Inglés.
Centro: S.O.C.
Duración: 120 horas.
Nivel básico en comprensión y expresión de los idiomas Portugués e Italiano.