En este momento me encuentro en búsqueda activa de empleo. Busco trabajo de becaria de periodismo, camarera, recepcionista, hostess, ilustradora, publicidad, trabajo social. Estoy buscando trabajo cerca de mi lugar de residencia: Barcelona (España). Estoy disponible para trabajar en cualquier horario, incluido fines de semana, por turnos, etc. Incorporación inmediata. Aceptaría cualquier tipo de contrato incluyendo la posibilidad de trabajar como autónomo.

Objetivos

01/2011 - 12/2012Profesora de inglés
Red Balloon

Experiencia

01/2011Grado en Periodismo4 años
Pontifícia Universidade de São Paulo

Estudios

Dispongo de carnet de conducir B.

Hola, em dic Alexia Penney. He vingut a Barcelona aquest hivern per passar tres mesos per tenir uma experiència de treball. Vaig arribar el 29 de novembre 2014 i tornaré el 28 de febrer.
Sóc estudiant de periodisme i tinc 24 anys. La meva mare és brasilera i mi pare, nord-americà. Parlo en anlgès nativament. Parlo també portuguès fluid, castellà i català molt bé, francès mig i una mica d’alemany. Tinc passaports brasiler, nord-americà i italià, i a més, he viscut ja a França, els Estats Units, Catalunya i Brasil, on sóc ubicada. En la meva experiència a Catalunya, vaig viure en Barcelona durant un any, des de agost 2013 fins juliol 2014 i vaig ser intercambista, estudiant de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Aquesta experiència va canviar la meva perspectiva i finalment em va fer decidir que volia viure a Barcelona després de lliurar el meu treball de conclusió de la carrera a la universitat al desembre de 2015. Sé parlar en diverses llegües, estudo i treballo amb comunicació, he treballat já com professora d’anglès durant un parell d’anys, em considero una persona extravertida i m’agrada tractar amb noves persones, especialment gent de tot el món, fins i tot per tenir molta experiència viatjant. Crec que aquestes característiques són rellevants i essencials als serveis que realitza la seva empresa, pel que m’interessa col·laborar aquí. Espero que prendrà un moment per llegir el meu currículum. Si us plau, fa servir la informació de contacte que he posat a la seva disposició si el meu perfil li sembla adequat per un lloc de treabll a la seva empresa.

Moltes gràcies i salutacions,

Alexia P.

Otros datos


Crea tu CV online ¡Es gratis! Hacer currículum vitae