En aquest moment busco feina activament. Puc fer de d'administratiu fins a gerent, tinc experiència gestionant i coordinant equips. Apart també sóc escriptor i músic. amb llibre i disc publicats en editorial i discogràfica. Imparteixo classes de piano i guitarra com a professor de música. També he fet de professor d'anglès i de tècnic de so. Puc adaptar-me a qualsevol horari en els dies laborables. Incorporació immediata. Acceptaria qualsevol tipus de contracte excepte el d'autònom. (Els possibles comentaris en espanyol i els caràcters erronis que pugui trobar en aquest CV són fruit de la plantilla del website on s'ha fet)

Objetivos

04/1995 - 03/2007Gerente
Saboredo S.A.
04/2007 - Novembre 2013Resp. dep. Traducció i Adaptació de Continguts al català
JW.org

Experiencia

Por pertenecer a 45 años., la empresa podría beneficiarse de una bonificación por mi contratación. Puedo aportar referencias de anteriores trabajos. Dispongo de carnet de conducir B-1; A-2. Idiomes: Català, English, Español. Tots nivell molt alt. Nivell D de català i Advanced d\'anglès. He format i dirigit un equip de 25 persones que realitzava l\'adaptació i traducció de continguts i publicacions de l\'anglès al catalá.

Informàtica: Nivell avançat.

Comptabilitat i gestió de pressupostos: Nivell alt.

Xarxes socials: Nivell de Community Manager.

Organització i planificació: Nivell molt alt.

Expressió: Oral i escrita correcta. Sé parlar davant del públic. Coneixements avançats d\'oratòria. Capacitat per transmetre sentiments i motivar a la gent.

Treball en equip: Fervent defensor del treball en equip. Experiència en resolució de conflictes. He coordinat equips canviants que treballaven en cèl·lules de tres persones.

Ensenyança: Capacitat per formar al personal.

Capacitats: Músic i compositor. També tinc formació i experiència en direcció de doblatge i producció musical i audiovisual. Vegeu el meu website pperies.com per a més informació sobre aquesta vessant.

NOTA: En aquest currículum, els comentaris en espanyol i les barres en els apòstrofs han estat generats per la plantilla del website.

Otros datos


Crea tu CV online ¡Es gratis! Hacer currículum vitae