Aunque en este momento estoy trabajando, creo que mis aptitudes y cualificación profesional me permitirían aspirar a un puesto de trabajo con mayor responsabilidad que el que tengo actualmente. Busco trabajo de trabajadora social. Estoy buscando trabajo cerca de mi lugar de residencia: Barcelona. Puedo adaptarme a cualquier horario dentro de los días laborables. Incorporación inmediata. Aceptaría cualquier tipo de contrato excepto como autónomo.

Objetivos

03/2015 - Actualidadcuidador
eulen
-

Experiencia

09/2010trabajo social4 años
UB Mundet

Estudios

Olalla Seoane López
685 61 63 29
C/Espanya, 3, 1º2
08901 Hospitalet de Llobregat

Estimats senyors/es,
És per aquest motiu que et faig arribar el meu currículum, juntament amb aquesta carta de presentació esperant que el meu perfil sigui del vostre interès. Es pot observar que tinc el grau de Treball Social i el Cicle de Formació Superior d' Integració Social.

Durant els set anys de experiència que tinc en l'àmbit de la discapacitat he pogut adquirir les habilitats i capacitats necessàries per exercir aquesta professió de la manera més adequada per cobrir les necessitats dels nostres usuaris. Les funcions van des del suport en les activitats de la vida diària (incloent donar medicació) fins la programació d'activitats de caire lúdic.

Pel que fa l'experiència de treballadora social compto amb les pràctiques realitzades al grau. Adquirint els coneixements necessaris per emprendre aquesta tasca professional, ja que el meu objectiu principal va ser responsabilitzar-me d’un cas vers tots els serveis que tenia l’entitat per poder obtenir competències i habilitats necessàries per realitats futures. Les funcions han anat dirigides des de fer informes socials fins coordinacions i derivacions a recursos; tocant ámbits sociosanitaris i d'exclusió socials
A continuació, vaig realitzar un voluntariat a una Associació de Parálisis cerebral, on vaig realitzar tasques de gestió I disseny de projecte, elaborant el projecte final de l'entitat.
Actualment, estic cursant un máster en mediació en conflictes socials motivada per l’evolució cambiant en els patrons de la societat.

A més, sóc una persona amb capacitat de comunicació, ordenada i organitzada, treball en equip, resolutiva, eficaç a l'hora de solucionar problemes i tasques, amb ganes d'aprendre, flexible i responsable.

Estic convençuda de que el meu perfil encaixa perfectament a la seva organització. Li agrairia tenir l’oportunitat de mantenir una entrevista personal amb vostès, per contestar qualsevol pregunta i ampliar la informació resumida en el currículum.

En espera de les seves notícies, el saluda atentament:
Olalla Seoane López

Otros datos


Crea tu CV online ¡Es gratis! Hacer currículum vitae