En este momento me encuentro en búsqueda activa de empleo. Busco trabajo de camarera, ayudante de camarera, camarera para extras/refuerzos, atención al cliente, auxiliar de servicios, monitora de tiempo libre, monitora de escalada, técnica de escalada, equipadora de escalada, dependienta, dependienta retail, promotora, redactora freelance, ilustradora freelance, . Estoy buscando trabajo cerca de mi lugar de residencia: Barcelona (España). Estoy disponible para trabajar en cualquier horario, incluido fines de semana, por turnos, etc. Incorporación inmediata. Aceptaría cualquier tipo de contrato excepto como autónomo.Preferiría un trabajo en horario nocturno, o bien a jornada parcial, intensiva mañana/tarde/noche. Jornada completa solo posibilidad en turno de noche.

Objetivos

05/2016 - 05/2016Equipadora de la Segona Proba de Copa Catalana
FEEC
10/2015 - 10/2015 Equipadora de la tercera prueba de Copa Catalana
FEEC
07/2015 - 08/2015Ay. camarera y ay. de cocina
La Chabola
04/2015 - 06/2015Monitora de Tiempo Libre
Temps de lleure
05/2015 - 05/2015 Equipadora de la Primera Proba de Copa Catalana
FEEC
03/2015 - 03/2015Equipadora delegada
FEDME

Experiencia

06/2010Licenciatura en Comunicación y audiovisules5 años
Universidad Pompeu Fabra

Estudios

Puedo aportar referencias de anteriores trabajos. Dispongo de carnet de conducir B. FORMACIÓ

Àmbit audiovisual
• 2011. Màster en direcció artística cinematogràfica (500 h, amb pràctiques). ESCAC.
• 2010. Llicenciatura en Comunicació Audiovisuals. Universitat Pompeu Fabra. De novembre de 2009 al març de 2010, becària a la p roductora Zip Films al departament de desenvolupament de projectes de guió. Funcions: anàlisi de guions cinematogràfics, de doc umental, de series de televisió, etc.

Àmbit esportiu
• 2016. Segon Nivell d’Escalada- Títol de Tècnic d’Esport en Escalada (630 h, amb pràctiques). Centre Escoles Pia Sarrià-Barcelona .
• 2016. Curso de Equipamiento de Bloques de Competición amb Tonde Katiyo (24 h, amb pràctiques). The Climb, Madrid.
• 2016. Taller de Coaching: Análisis del Rendimiento en Bloque de Competición (5 h, amb pràctiques). The Climb, Madrid.
• 2016. Training Camp para Competidores de Bloque amb Tonde Katiyo i Eva López (16h, amb pràctiques). The Climb, Madrid.
• 2015. Taller de Entrenamiento escaladoras. Características y métodos (8h, amb pràctiques). Rocòdrom La Reunió a Pallejà.
• 2014. Curso FEDME para equipadores de paraescalada (12h, amb pràctiques). EEAM.
• 2011. Curs de Metodologia i planificació de la força i la resistència en l’escalada esportiva (12 h, amb pràctiques). Centro de Formación y Entrenamiento Espacio y Acción a Madrid.
• 2008. Títol d’equipadora superior d’escalada esportiva de competició (32 h, amb pràctiques). Centro Especializado de Tecnificación Deportiva en Alta Montaña (EEAM) a Benasque.

Altres
• 2012. Títol i Carnet de Manipulació d’aliments en restauració col·lectiva. (4 h). Oficina Jove de la Noguera en col·laboració amb Associats Teixidó a Balaguer.

IDIOMES Català i castellà parlats i escrits correctament. Anglès nivell mitjà.

INFORMÀTICA
Microsoft Word. Coneixements avançats.
Adobe Photoshop. Coneixements mitjans. Curs d’ Adobe Photoshop (30 h) a l’Escola Espai Virreina, Barcelona, 2005.
Adobe Premiere. Coneixements mitjans. Curs d’Adobe Premiere (24 h) a l’Escola Espai Virreina, Barcelona, 2005.
Paint Tools. Coneixements avançats.
Microsoft Power Point. Coneixements mitjans.
Facturaplus. Coneixements bàsics.
Altres: domini d’Internet i de la maquinària PC i MAC.


EXPERIÈNCIA LABORAL I NO PROFESSIONAL

Hostaleria

- Cambrera i Ajudant de cuina en el Restaurant La Chabola de Sant Martín de Teverga –Astúries, durant el mes de juliol i agost de 2015.
Funcions: comanda i servei de taules, fregaplats, preparació de postres, neteja de cuina, neteja de menjadors, muntatge de taules.
- Guarda del Refugi Can Severet a Margalef, juliol de 2009. Tarragona.
Funcions: preparació d’entrepans i plats combinats; endreça i neteja d’habitacions i neteja general dels espais comuns.
- Cambrera al restaurant i cafeteria Bo Pan, des del 23 d’abril de 2005 al 15 de juliol de 2005. Barcelona.
Funcions: caixera i servei de taules.
- Cambrera de Pisos a l’Alberg Pirinenc d’Esterri d’Àneu, juliol i agost de 2003. Pallars Sobirà.
Funcions: endreça i neteja d’habitacions i neteja general dels espais comuns.

Esport i Lleure

- Equipadora de la segona Prova d’escalada de dificultat de la Copa Catalana al rocòdrom UET Tortosa, 20-21 de maig del 2016. Tortosa.
- Equipadora de la tercera Prova d’escalada de dificultat de la Copa Catalana al rocòdrom Sala Golem, 29-30-31 d’octubre de 2015. Arenys de Mar.
Funcions: disseny i muntatge de les vies per les diferents categories de la competició.
- Monitora de lleure de colònies escolars per Temps de Lleure durant els mesos de maig i juny de 2015. Coma-Ruga.
Funcions:monitora d’activitats de temps lliure diürnes i nocturnes dels grups escolars en jornades de colònies de dos i tres dies.
- Equipadora de la segona Prova d’escalada de dificultat de la Copa Catalana al rocòdrom La Bauma, 15 i 16 de maig de 2015. Vilafranca del Penedès.
Funcions: disseny i muntatge de les vies per les diferents categories de la competició.
- Equipadora delegada de FEDME a la Segona proba de Copa Espanya de bloc i Primera proba de Copa Catalana de bloc a Tortosa, 12, 13 i 14 de març de 2015. Tortosa.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Tècnica d’escalada i col•laboradora de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) durant les Estades d’escalada d’activitat competitiva per a joves de la FEEC, 6-7 i 8 de desembre de 2014. Vilanova i la Geltrú.
Funcions: conduir un grup de nens esportistes de 10 a 12 anys que s’inicien en l’escalada esportiva. Ensenyar i guiar el seu aprenentatge de la Técnica de moviment de l’escalada. Introducció al material, a les maniobres i tècniques bàsiques de progressió i seguretat de l’escalada indoor.
- Tècnica d’escalada i monitora de les activitats extraescolars d’escalada i del casal d’estiu 2014 en el Rocòdrom de La Reunió de Pallejà, mesos de maig, juny i juliol de 2014. Barcelona.
Funcions: conduir grups de nens de 8 a 12 anys en un circuït d’activitats lúdiques i esportives d’escalada:introducció a l’escalada en búlder i de dificultat, taller de caigudes, control de la por, d’assegurar en tope-rope, etc.
- Equipadora delegada de FEDME a la Primera proba de Copa Espanya de bloc i Segona proba de copa catalana de bloc a Reus, 30 i 31 de maig de 2014. Reus.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Equipadora de la segona Prova d’escalada de dificultat de la Copa Catalana al rocòdrom de La Reunió, 11 i 12 d’abril de 2014. Pallejà - Barcelona.
Funcions: disseny i muntatge de les vies per les diferents categories de la competició.
- Tècnica d’escalada en el Curs d’iniciació d’escalada esportiva promogut pel CECB (Centre Excursionista de Catalunya del Bagues), 29 i 30 de març de 2014. Sant Joan de Vilatorrada.
Funcions: conduir un grup d’esportistes que s’inicien en l’escalada esportiva. Ensenyar i guiar el seu aprenentatge de la Técnica de moviment de l’escalada. Introducció al material, a les maniobres i tècniques bàsiques de progressió i seguretat de l’escalada indoor.
- Tècnica d’escalada i col•laboradora de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) durant La Festa dels súpers 2013, 19 i 20 d’octubre de 2013. Barcelona.
Funcions: conduir grups de nens en el mur d’escalada de la FEEC, tot realitzant activitats lúdiques relacionades amb l’escalada.
- Equipadora delegada de FEDME a la Tercera proba de Copa Catalana de bloc i primera proba de Copa d’Espanya de bloc al Pavelló olímpic municipal de Reus, setembre de 2013. Tarragona.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Tècnica d’escalada i monitora de les activitats d’escalada del casal d’estiu 2013 per l’assoc. D’ent. G.C.E. Can Caralleu, juliol de 2013. Barcelona.
Funcions: conduir grups de nens de 8 a 10 anys en un circuït d’activitats lúdiques i esportives d’escalada:introducció a l’escalada en búlder i de dificultat, taller de caigudes, d’assegurar en tope-rope, etc.
- Equipadora del Campionat de Catalunya de Bloc a Ingravita, maig de 2013. Igualada -Barcelona.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Equipadora del Campionat d’Euskadi d’escalada de dificultat al poliesportiu Pio Baroja, octubre 2012. San Sebastián.
Funcions: disseny i muntatge de les vies per les diferents categories de la competició.
- Equipadora del Campionat de Bloc de Catalunya a la Salle, abril de 2012. Barcelona.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Equipadora de la primera Prova d’escalada de dificultat de la Copa Catalana a la Sala GOLEM, 2 i 3 de març de 2012. Arenys de Munt.
Funcions: disseny i muntatge de les vies per les diferents categories de la competició.
- Tècnica d’escalada i col•laboradora de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) durant la campanya prova-ho d’esports minoritaris promocionat per l’IBE (Institut de Barcelona d’Esports), des del 16 de gener de 2012 al 10 de febrer de 2012. Sala Climbat La Foixarda, Barcelona.
Funcions: conduir grups de nens de 8 a 10 anys en un circuït d’activitats lúdiques i esportives d’escalada:introducció a l’escalada en búlder i de dificultat, taller de nusos, circuït d’aventura, slack-line, etc.
- Equipadora de la tercera Prova d’escalada en Bloc de la Copa Catalana, octubre de 2011. Reus.
Funcions: disseny i muntatge dels blocs per les diferents categories de la competició.
- Entrenadora de nens al Gimnàs d’escalada Freebloc, des de març de 2011 a juny de 2011. Barcelona.
Funcions: supervisar l’entrenament dels nens, disseny de jocs, de blocs i de travessies durant les sessions.
- Ajudant de Monitora de casal d’estiu al Col•legi Llor, juliol de 2002. Sant Boi de Llobregat.
Funcions: conduir grups de nens de 4 a 5 anys en activitats lúdico-educatives i esportives: tallers, jocs, excursions, etc.

Audiovisual

- Actriu principal al Documental Encordades de Gerard Montero produït per Alkimia Producctions en col•laboració amb TV3, des del 5 de setembre de 2010 al 5 d’octubre de 2011. Barcelona.
Funcions: protagonista juntament amb Carme Romeu, Elisabeth Vergés, Mònica Vergé i Ester Sabadell.
Premis: Millor Documental de Muntanya al Kendal Mountain Festival 2011; Millor Documental Nacional de Muntanya 2011 de FEDME al Festival Unnim de Cinema de Muntanya de Torelló; menció especial del jurat al MENDI Film Festival de Vitòria 2011.
Tràiler: http://vimeo.com/23845154 Making off: http://vimeo.com/33101656
- Extra a Diagonal televisión, S.A, d’abril de 2004 al maig de 2004. Barcelona.
Funcions: figurant d’espots publicitaris i en la sèrie de televisió Dones.

Otros datos


Crea tu CV online ¡Es gratis! Hacer currículum vitae